Boxsprings | De Matrassengigant in Aalst & Tielt-Winge

Boxsprings

Boxspring bed Lucca

Boxspring bedden zijn zeer comfortabele bedden met een beddenbodem die gevuld is met duurzame springveren. Vele mensen denken dat boxspring bedden matrassen hebben die gevuld zijn met springveren, maar dit klopt niet. De matras komt gewoon boven op de boxspring te liggen, en is dunner dan de doorsnee matras.

Wat zijn de voordelen van boxspring bedden?

Boxspring bedden hebben heel vele voordelen, maar het grootste voordeel is dat boxspring bedden rekening houden met de vorm van uw rug. De veren in de beddenbodem zullen zich helemaal naar de buiging van uw rug instellen. Hierdoor zal u van een verkwikkende en diepe slaap genieten, wat ideaal is voor lichte slapers.

Boxspring bedden maken gebruik van een zeer comfortabel en ventilerend slaapsysteem. Deze eigenschappen maken boxspring bedden trouwens heel geschikt in hotels, waar boxspring bedden inderdaad enorm veel worden gebruikt. Hierdoor worden boxspring bedden vaak ook hotelbedden genoemd.

Boxsprings kunnen ook volledig bekleed worden naar de persoonlijke smaak van de koper. Op deze manier kunnen Boxspring bedden dan ook een integraal onderdeel van het interieur worden gemaakt. De mogelijkheden zijn legio met boxspring bedden. U kunt zelfs de dikte van hoofd- en voeteinde kiezen. Er zijn talrijke stijlen, stoffen en kleuren voor het bed zelf, zelfs een lederlook is mogelijk. Daarnaast zijn er ook bijbehorende kussens en bedspreien voor iedere stijl.

Boxspring bedden zijn dus niet gewoon maar ordinaire bedden, maar topklasse bedden voor een optimaal slaapcomfort. De beddenbodem is meestal eenpersoons, zelfs bij tweepersoonsbedden (die gebruik maken van een tweepersoonsmatras). Hierdoor ondervindt u geen last wanneer uw partner beweegt in bed. Wist u dat er ook elektrisch verstelbare versies bestaan van boxspring bedden? Heel handig wanneer u ‘s avonds nog wat wil lezen in bed.

Ook boxsprings op maat

Heeft u een slaapkamer met moeilijke afmetingen of hoeken? Een schouw welke behoorlijk in de weg staat? Geen nood, de Matrassengigant kan uw boxspring volledig op maat laten vervaardigen. Kom gerust bij ons langs en leg ons uw probleem voor. We hebben gegarandeerd de juiste oplossing!

Elektrisch verstelbare boxsprings

Elektrische boxspring bedden zijn boxspring bedden die elektrisch verstelbaar zijn. Wenst u een manier om op een comfortabele manier TV te kijken, te eten, of een boek te lezen in bed, dan zijn elektrische boxspring bedden wat voor u. Met enkele drukken op de knoppen kunnen elektrische boxspring bedden in iedere gewenste positie geplaatst worden. Onze nieuwste modellen kunnen zelfs voorzien worden van een voeteneinde met ingebouwde LCD-TV en DVD-speler, welke automatisch in het voeteneinde kan wegzakken wanneer u de TV niet gebruikt.

 

Maak meteen uw keuze bij de webshop van onze boxsprings.