Dekbedden: donsdekens of synthetische dekbedden | De Matrassengigant Aalst

Dekbedden: donsdekens of synthetische dekbedden

In onze ruime winkel vindt u een ruim aanbod dekbedden. Hierdoor is het vaak geen makkelijke opdracht een keuze te maken voor het meest geschikte dekbed.

Kies een dekbed dat bij u past want dit is bepalend voor een jarenlange gezonde nachtrust. Iedereen heeft immers andere behoeftes op gebied van slaapcomfort.

Bij de Matrassengigant kunt U kiezen uit heel wat dekbedden, donsdekens en synthetische dekbedden.

Donsdekens

Een echt donsdeken is vederlicht. U voelt het bijna niet.  Het is isolerend en dus lekker warm in de winter: het houdt de warmte binnen en de kou buiten.  Een donsdeken is iets delicater in gebruik en onderhoud, maar niets overtreft de kwaliteiten van natuurlijk materiaal.

De kwaliteit van een donsdeken hangt onder meer af van de soort dons en de verhouding dons en veren, de tijk, de manier waarop ze doorstikt is…  Bij de Matrassengigant weet u steeds wat u koopt: het etiket vermeldt precies welke vulling er in elk donsdeken zit.  Bovendien draagt elk donsdeken een erkend kwaliteitslabel.  De beste garantie voor jarenlang slaapcomfort.

Synthetisch dekbed

Dekbedden die van synthetische vezels gemaakt worden hebben niet de voordelen van de natuurlijke vullingen - de vezels 'ademen niet' en zullen geen zweet absorberen om u warm en droog te  houden. Voor mensen die erg gevoelig zijn voor natuurlijke vullingen of hun dekbed vaak moeten wassen kan het toch een uitkomst bieden. Synthetische dekbedden kunnen praktisch altijd in de wasmachine en ze drogen snel.

Bezoek onze ruime winkel. Onze slaapadviseur helpt u bij het kiezen van het juiste donsdeken of synthetisch dekbed, voor jarenlang slaapplezier.