Elk Hypnos-bed maakt gebruik van een royale mix van natuurlijke en duurzame vullingen en ons kenmerkende, intelligente pocketveersysteem. De Hypnos bedcollectie is gebouwd in subtiel verschillende configuraties en biedt een ander bereik aan comfort en ondersteuningsniveaus. Van luxe luxueuze bedden en stevigere bedden die voor uw rug zorgen, tot echt op maat gemaakte bedden, we hebben het allemaal. U kunt veilig zijn in de wetenschap dat wij een veelbelovende, CO2-neutrale onderneming zijn, toegewijd aan ethische en duurzame productie.

Blader door de collecties voor inspiratie en vind de perfecte stijl voor jou. Pas vervolgens de vorm en functie aan om een ​​perfecte match te maken met uw slaap- en waakstijl. We bieden u opties voor luxe, esthetiek en gebruiksgemak. Wij maken maatwerk, voor standaard of op maat gemaakte maten of vormen. Kies een diepe of ondiepe divanvoet, een design hoofdeinde en de beste bekledingstof in uw favoriete kleur en textuur. Voeg handige opslag- en ruimtebesparende opties toe en zelfs een luxueuze Hypnos-bodemset.

Hypnos is een Brits familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar handgemaakte luxebedden en matrassen vervaardigt. Dit heeft Hypnos het vertrouwen gegeven van de meest prestigieuze plaatsen en hotels sinds 1904.
 
Elk Hypnos-bed wordt gemaakt door meesterlijke handen in Buckinghamshire, Engeland.
Hun passie, ervaringen en veel aandacht voor detail zorgen voor uitzonderlijke kwaliteit en langdurig comfort.
 
De kwaliteit van Hypnos wordt gegarandeerd door een garantie van 10 jaar en een koninklijke garantie van Hare Majesteit Koningin Elizabeth 2, die bewijst dat een merk tot de beste Britse fabricatie behoort.
Kies uw matrascomfort en kies uw eigen gekozen bed. Kies je boxspring, hoofdbord, benen, kleur en Hypnos maakt je bed handgemaakt, wat zorgt voor een mooi meubelstuk.
 

 

GRATIS LEVERING

binnen België en Nederland voor alle artikelen

SLAAPGARANTIE

8 dagen omruil garantie

GRATIS TERUGNAME

van uw oude matras

VEILIG ONLINE BETALEN

Wij gebruiken KBC Paypage om, indien je online bestelt ....

KOOP NU UW MATRAS OF
BOXSPRING OP AFBETALING AAN 0%