Kasten en dressings op maat | De Matrassengigant in Aalst & Tielt-Winge

Kasten en dressings op maat

kasten en dressings op maat

Kasten en dressing op maat zijn een heel praktische en estetische oplossing voor het optimaal benutten van de beschikbare ruimte. Met een dressing op maat bergt u uw kleding op een propere en overzichtelijke manier op.

Bent u op zoek naar een kast op maat, naar een dressing of scheidingswand voor uw woonkamer, uw slaapkamer of uw bureau? Dan bieden wij u de perfecte oplossing op maat!

Kom naar onze showroom om ideeën op te doen voor uw kast of dressing op maat. Samen met u maken wij een ontwerp volgens uw wensen. Een landelijke of moderne stijl, de gewenste materialen en indeling ... we staan u met raad en daad bij om de kast of dressing van uw dromen te verwezenlijken, rekening houdend met uw budget.

De ruimte waar de kast of dressing moet komen, wordt zorgvuldig opgemeten. De kasten worden volledig op maat geproduceerd, waarna een gespecialiseerd plaatsingsteam deze bij komt installeren en afwerken.

Brengt u een bezoek aan onze showroom? Breng dan meteen een plannetje en eventueel foto's mee. Dan kunnen we meteen aan de slag! 

 

Snel meer informatie?

Vul hieronder uw gegevens in en wij contacteren u zo snel mogelijk.