Matrassen: kwalitatieve matrassen voor elk slaapprobleem | De Matrassengigant Aalst

Matrassen: kwalitatieve matrassen voor elk slaapprobleem

webshop matrassen

Wordt uw nachtrust verstoord door een pijnlijke rug? Of voelt u zich niet uitgerust als u 's morgens opstaat? Dan kan een nieuwe, aangepaste matras en de juiste lattenbodem de juiste oplossing bieden. Met de juiste matras ligt u beter in bed, waardoor uw lichaam volledig kan recupereren. U slaapt dieper en staat frisser op. Er zijn heel veel verschillende soorten matrassen en lattenbodems, waardoor we voor ieder slaapprobleem de juiste combinatie kunnen aanbieden. Hieronder vindt u alvast een overzicht van de verschillende soorten matrassen welke we in onze winkel aanbieden.

 

Latex matrassen

Natuurlatex Matras

Latex matrassen kenmerken zich door een uitzonderlijk goed aanpassingsvermogen en blijvende veerkracht door de juiste combinatie van synthetische latex en natuurlatex. Latex matrassen, staan bekend om hun warme ligcomfort. Ook de schoudercomfort-zone en de ventilatiekanalen dragen bij tot een prima slaapgenot.

De aanpassing van een latex matras aan de vormen van het lichaam is onovertroffen. Alle lichaamsdelen worden bij een latex matras op de juiste wijze ondersteund. Hierdoor wordt een minimale tegendruk op het lichaam ervaren. Door de open celstructuur van latex, de ventilatiekanalen en de oppervlakteprofilering is een constante luchtcirculatie gewaarborgd. Door de beweging van de beslaper ontstaat gelijktijdig een pomp- en zuigeffect, dat voor een constante luchtwisseling zorgt. Latex matrassen hebben dus een groot ademend en vochtregulerend vermogen.

 

Traagschuim matrassen

Dit matras heeft aan de bovenzijde en onderzijde hoogwaardig Nasa® traagschuim, dat drukverlagend werkt op de rug, nek en schouders. Het matras geeft een optimale drukverdeling voor de schouder, nek en rug. Nasa® traagschuim matrassen vormen zich naar uw lichaam. De verschillende comfortzones in het matras geven het lichaam de ideale ondersteuning.

Door de Nasa® traagschuim afdekking past dit matras zich aan aan de vorm van uw lichaam en geeft het lichaam overal de juiste ondersteuning. Traagschuim matrassen zijn beschikbaar met een pocketveren vulling of met koudschuim vulling.

Traagschuim matrassen zijn ideaal voor mensen welke langdurig in bed moeten blijven, omdat met deze matrassen doorligwonden voorkomen worden.

 

Bonellveren matrassen

Bonell Matras

Elke Bonnell matras bezit 5 ergonomische comfortzones en bestaat uit veren die onderling verbonden zijn. De veren zelf werken volgens een heel eenvoudig, klassiek principe: hoe meer de Bonnell veer belast wordt, hoe meer weerstand zij biedt. Elke veer bezit 5 windingen. In het midden is de diameter van de veer smaller dan aan de boven- en onderkant. Al deze veren samen geven de Bonnell matras haar stabiele veerkracht.

 

Pocketveren matrassen

Pocketveren Matras

Een pocketveren matras biedt optimale ondersteuning. De pocketveren zitten namelijk stuk voor stuk in losse zakjes die alleen in het midden met elkaar zijn verlijmd. Hierdoor kunnen deze tonvormige veren onafhankelijk van elkaar bewegen.

Hierdoor kan elke pocketveer zich individueel en optimaal aanpassen aan het lichaam. De algemene regel is: hoe meer veren per m2, hoe beter de ondersteuning is.
In een pocketvering matras wordt transpiratievocht snel en efficiënt afgevoerd. Bovendien blijft de matras ook in de zomer lekker koel door de goede luchtcirculatie. De pocketvering matrassen zijn voorzien van een schoudercomfort-zone. De pocketvering matrassen worden uitsluitend afgewerkt met de beste materialen, zoals Talalay latex, latex, koudschuim, jute en paardenhaar.

 

Bultex koudschuim matrassen

Bultex Matras

Bultex is een hoogwaardig schuim met een onregelmatige honingraatstructuur. En dat onregelmatige is wat Bultex zo uniek maakt. Door die unieke onregelmatige structuur kunnen de cellen zich perfect aanpassen aan de druk die je lichaam uitoefent.

Daar waar er veel druk wordt uitgeoefend, bijvoorbeeld in de heupzone omdat daar ongeveer 40% van je lichaamsgewicht zit, worden alle cellen (klein, middelgroot en groot) dichtgedrukt. In de schouderzone, waar je niet zo zwaar bent maar waar je in zijlig wel veel plaats nodig hebt, geven de grote en middelgrote cellen mee.

De veerkracht en vormvastheid van Bultex zorgen er dan voor dat je onmiddellijk de juiste tegendruk krijgt, zodat je niet te diep wegzakt en in een slechte houding komt te liggen. In zijlig moet je ruggengraat namelijk altijd in een rechte lijn liggen en dat kan niet als je ligt op een keiharde matras (waarin je schouder niet weg kan zinken) of een hele zachte matras (waar je te ver in wegzakt).
Deze bijzondere eigenschappen maken van Bultex een unieke materie voor matrassen.

 

Bezoek onze ruime winkel. Onze slaapadviseurs geven u graag de nodige uitleg om de juiste matras te kiezen, aangepast aan uw specifieke behoeften.

Of maak meteen uw keuze bij de webshop van onze matrassen.